Recenzia fotoknihy od Saal Digital

Náš fotoklub nedávno oslávil 5. výročie založenia. Túto príležitosť sme považovali za ideálnu na vytvorenie spoločnej klubovej fotoknihy a rozhodli sme sa vyskúšať fotoknihu od Saal Digital.

Proces vytvárania fotoknihy začína stiahnutím a nainštalovaním programu zo stránok výrobcu http://www.saal-digital.cz/. K dispozícii je množstvo formátov, variant väzby a rozsahu podľa predstáv klienta.

Intuitívne ovládanie programu nás príjemne prekvapilo, vkladanie fotografií a textov prebieha jednoducho, k dispozícii je široké spektrum šablón, aj možnosť vytvárania vlastných, program dokonca upozorní na problematické miesta.
Uvítali by sme však automatické zalamovanie textu, väčší počet implementovaných fontov a rozšírený výber platobných metód.

Rýchlosť vytvorenia a doručenia je naozaj ohromujúca. Knihu sme mali na stole presne 60 hodín od odoslania objednávky.

Prevedenie fotoknihy je už na prvý pohľad profesionálne. Použitý papier, tlač aj samotné spracovanie sú veľmi  kvalitné. Jedine obal má menšie rezervy, čo však môže byť spôsobené výberom lacnejšej varianty bez vatovania, väzba sa v ohyboch trochu zalamuje. Kniha bude vystavená v Cukrárni Štefánia v Rožňave k nahliadnutiu verejnosti, tak si overíme aj jej odolnosť.

Celkový dojem z fotoknihy je aj napriek drobným nedostatkom veľmi dobrý, svojou kvalitou a bezkonkurenčnou rýchlosťou určite patrí k najlepším na trhu.

So službami Saal Digital sme nadmieru spokojní a spracovanie našich prezentácií v danom segmente radi ponecháme na profesionalitu ich tímu.

Komentáre pri článku nie sú dostupné.